Η εταιρία - A. Vosnakis Ltd | A. Vosnakis Ltd

Η εταιρία


AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΕΠΙΠΛΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ

Η ενασχόληση μας σε θέματα “αρχιτεκτονικής, διακόσμησης και εξοπλισμού εσωτερικών χώρων” και ιδιαίτερα του “καλού επίπλου” είναι γνωστή στην Ελληνική αγορά πάνω από 35 χρόνια. Η επαφή με τον πελάτη αρχίζει με προτάσεις, αρχιτεκτονικά σχέδια διαμόρφωσης του χώρου και κοστολογικές αποτιμήσεις.

Στην συνέχεια η επιλογη για τον εξοπλισμο με τα κατάλληλα έπιπλα, αξιόλογα αντικείμενα τεχνης και διακοσμησης όπως καθρέφτες, αγαλματίδια, πίνακες ζωγραφικής, βάζα, φωτιστικά κ.α., όλα αληθινά καλλιτεχνήματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας,.

Οι ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σε έπιπλα κουζίνας και σε ιματιοθήκες υπνοδωματίων καλύπτουν τις απαιτήσεις του πελάτη σε κλασσικά ¨η σύγχρονα μοντέλα για ένα απόλυτα λειτουργικό και αισθητικά άψογο αποτέλεσμα.

Ο πελάτης μπορεί να βρει αντιπροσωπευτικά δείγματα των συλλογών αυτών στο ιστολογιο της εταιριας www.vosnakis-eshop.gr και για περισσοτερες πληροφοριες στο τηλ 6936877452

H εταιρία αναλαμβάνει επίσης εργολαβίες διαμόρφωσης, εξοπλισμού και επίπλωσης σε επαγγελματικούς χώρους με ιδιαίτερες απαιτήσεις όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία κτλ. Η μακροχρόνια εμπειρία μας και εξειδίκευση σε τέτοια έργα, μας δίνει την δυνατότητα να τα διαχειριζόμαστε εως και την παράδοση “με το κλειδί”. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Πάντα με διάθεση καλής συνεννόησης είναι χαρά μας να συζητήσουμε το “δικό σας θέμα”.