Η εταιρία The company - A. Vosnakis Ltd | A. Vosnakis Ltd

Η εταιρία


ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΕΠΙΠΛΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ

Η ενασχόληση μας σε θέματα “αρχιτεκτονικής, διακόσμησης και εξοπλισμού εσωτερικών χώρων” και ιδιαίτερα του “καλού επίπλου” είναι γνωστή στην Ελληνική αγορά πάνω από 35 χρόνια. Η επαφή με τον πελάτη αρχίζει με προτάσεις, αρχιτεκτονικά σχέδια διαμόρφωσης του χώρου και κοστολογικές αποτιμήσεις. Στην συνέχεια με την προμήθεια – εγκατάσταση στον χώρο, με τα κατάλληλα έπιπλα, αξιόλογα αντικείμενα τέχνης, φωτιστικά και πολλά άλλα. Συνεργαζόμαστε με ονομαστούς «ξένους οίκους», εδώ και πολλά χρόνια, προσφέροντας αξιόλογες συλλογές σε διαχρονικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής και ποιότητος, αληθινά καλλιτεχνήματα. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Ο πελάτης μπορεί να δει αντιπροσωπευτικά δείγματα των συλλογών αυτών στο εκθετήριο κατάστημα μας μαζί με πολλά από τα ξεχωριστά αντικείμενα τέχνης και διακόσμησης όπως καθρέφτες, αγαλματίδια, πίνακες ζωγραφικής, βάζα, κ.α.

Οι ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σε έπιπλα κουζίνας και σε ιματιοθήκες υπνοδωματίων καλύπτουν τις απαιτήσεις του πελάτη σε κλασσικά “ η σύγχρονα μοντέλα για ένα απόλυτα λειτουργικό και αισθητικά άψογο αποτέλεσμα.

H εταιρία αναλαμβάνει επίσης εργολαβίες διαμόρφωσης, εξοπλισμού και επίπλωσης σε επαγγελματικούς χώρους με ιδιαίτερες απαιτήσεις όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία κτλ. Η μακροχρόνια εμπειρία μας και εξειδίκευση σε τέτοια έργα, μας δίνει την δυνατότητα να τα διαχειριζόμαστε εως και την παράδοση “με το κλειδί”.

Πάντα με διάθεση καλής συνεννόησης είναι χαρά μας να σας δούμε και να συζητήσουμε το “δικό σας θέμα”.